Her ser vi eksempel på hvor langt totalitære regime kan gå og det er absolutt ikke akseptabelt.

Det virker som flere «verdensledere» misbruker sin makt for å tvinge befolkningen til å bli med på eksperimentell «shot», når vitenskapen om den er trygg ikke er tilstede. Vi har dessverre også sett tegn til dette i Norge, men heldigvis ikke en slik grad av press. Vi kan ikke la dette skje.

Alle Mennesker inkluder helsearbeidere og ansatte av kommunen som blir presset til å måtte ta noen form for substans/shot inn i sin egen kropp må vite at de har valg til å si NEI. Menneskerettigheter og naturlig lov beskytter oss (det heter INFORMERT SAMTYKKE). Å velge å si NEI er ikke en gyldig grunn for å miste jobben sin, eller noen annen form for trakassering. Vi som samlet befolkning trenger nå å komme sammen for å stanse denne galskapen. Når nærmere 100 000 leger over hele verden signerer på at COVID ikke er så skadelig som fremstilt av «myndigheter», og at «vaksinene» som pushes på oss ikke er bevist trygge, er det klart at vi må våkne. Sannheten må frem på bordet, og alle som jobber i «regjeringen» har et ansvar å holde befolkningen trygge (også fra sentralisert makt, også fra seg selv). Befolkningen må forstå at løgner og frykt har blitt brukt for å styre, og at vi som enkelt individ og samlet befolkning må ta tilbake vår frihet og stemme (direkte demokrati).

Sannheten vil alltid komme frem før eller siden, og vi tror at den viktigste lærdommen fra dette sirkuset er at vi slutter å tillate sentralisert makt.

Folkebevegelsen Helsefrihet samarbeider med Barnevernsaksjonen om COVID svindelen iforhold til å beskytte befolkningen mot ulovlig medisinsk testing, spesielt vern rundt barna. Følg saken videre på barnevernsaksjonen.no og last gjerne ned ansvarserklæringen som er sendt ut til tusenvis av kommunale stillinger og skoler.

COVID skandale – Misbruk av makt