Leger og medisinske fagfolk over hele verden hever stemmene sine for å få frem sannheten. Den såklalte «Pandemien» er ikke ekte og vaksinen(e) er ikke trygge.

Her kan du se video av leger som samler seg og snakker ut. Du kan også lese mer på covileaks.

Uansett hva noen medier eller autoriteter sier beholder enhver person frie vilje over sin egen kropp og handlinger. Uansett hva slags press som kan komme fra etablerte «autoriteter» må vi stå sterke og få frem sannheten. Mange leger som studerer virus gir klart signal om at INGET VIRUS har blitt isolert. Selv de store helseorganisasjonene har levert skriftlig svar at de ikke har bevis på at det eksisterer.

Det settes også sterke spørsmål til masker og validiteten av PCR tester.

Vår helse avgjøres av våre egne vaner, valg, tanker og trosmønster. Hva vi inntar i kroppen og hvordan vi tar vare på oss selv. Så det anbefales å velge økologiske rene råvarer rett fra naturen og tenk selv. Naturen gir oss alt vi trenger, det kommer IKKE fra et labratorie.

Les mer på World Doctors Alliance

Folkebevegelsen Helsefrihet samarbeider med Barnevernsaksjonen om COVID svindelen iforhold til å beskytte befolkningen mot ulovlig medisinsk testing, spesielt vern rundt barna. Følg saken videre på barnevernsaksjonen.no og last gjerne ned ansvarserklæringen som er sendt ut til tusenvis av kommunale stillinger og skoler.

100.000 leger og medisinske fagfolk motsetter seg COVID-19-vaksine